تفاصيل قبيحة.. زوجة حسام حسن تكسر صمتها وتبريء نفسها من اتهامات الجمهور
استنكرت زوجة حسام حسن الاتهامات الموجهة إليها بشأن تأثيرها السلبي على مستواه الكروي أثناء تدريب منتخب مصر، وذلك من خلال تسجيل صوتي نشرته عبر حسابها الشخصي بموقع “انستجرام ”.
قالت دان آدم: “يعني ايه أنا السبب في انه مش عارف يركز في شغله هو لما حسام عمل كل الإنجازات اللي فاتت دي كنت أنا مين مش كنت أنا قاعدة في البيت وكنت أنا الزوجة، أنا حقيقي عمري ما اتكلمت في أي تفاصيل لأنها بجد قبيحة، متمشوش ورا اللجان يا جماعة”.

زوجة حسام حسن تستغيث بالقومي للمرأة
في السياق ذاته، استغاثت زوجة حسام حسن بالمجلس القومي للمرأة لدعمها في إتمام الطلاق وحماية أبنائها، حيث قالت: “أنا مرأة أهي ومش عاية اكتر من اني أبعد بولادي لأن الحياة دي مش شبههم وهيتبهدلوا فيها”.
وتابعت: “وعد مني هفضل ساكتة وصاينة العشرة اللي بينا لأن الفضيحة مش في الطلاق الفضايح الحقيقية في التفاصيل اللي عمري ما هحكيها عشان خاطر ولادي”.
تابعوا آخر أخبار بوابة الوفد الإلكترونية عبر نبض