نشوى مصطفى: نشأت في أسرتي على القرآن.. وبكلم ربنا كتير (فيديو)
أكدت الفنانة نشوى مصطفى، أنها تناجي الله بشكل يومي ودوري، مضيفة:" انا بكلم ربنا على طول وطلباتي كتير من ربنا وساعات بتكسف من كتر الطلبات".
وقالت نشوى مصطفى في حوارها مع الإعلامي احمد الخطيب عبر أثير" الراديو 90.90": "الله هو اللي خلقنا وحاسس بينا وبحب أكلم ربنا على طول وعايشة مطمئنة بوجودي في معية الله ".
وأضافت نشوى مصطفى: "في الوقت اللي الدنيا بتسرقني فيه الكرب بيزيد فيها بشكل كبير وبرجع تاني بسرعة لربنا".
وأكملت نشوى مصطفى: "الله سبحانه وتعالى يرغب في الخير لمخلوقاته وأناجيه كثيرا في أي موقف في حياتي".
نشأت في أسرة القرآن كان هو الأساس فيها
وتابعت نشوى مصطفى: "نشأت في أسرة القرآن كان هو الأساس فيها ووالدي كان بيوديني الكتاب عشان نحفظ قرآن كريم وأنا عايشة ببركة القرآن الكريم "
تحدثت الفنانة نشوى مصطفى، عن مرض زوجها، قائله: "كان عنده تليف كبدي، لكنه لم يظهر عليه أي عرض للمرض على مدار مراحل التليف الكبدي".
لم أخبره أنه مريض بالتليف الكبدي
وأضافت نشوى مصطفى، خلال تصريحات لها عبر "الراديو 9090"،: "الأطباء استغربوا أنه لم يظهر عليه أي أعراض لمرض التليف الكبدي، ولم يشتك من المرض أبدا"، معقبة: "لم أخبره أنه مريض بالتليف الكبدي".
وتابعت: "في يوم قال لي أنا دايخ عايز أنام قولت له نام، ولما قام رجع دم وملحقناش نروح المستشفى، وآخر كلامه قال مرتين يارب وقام بعد ما رجع أغمى عليه، وقام على غفلة لقناه بيستقبل القبلة وبص على القبلة كأنه يرى شيء وابتسم وراح.. ومات على كتفي".
وكانت أعلنت الفنانة نشوى مصطفى، السبت الماضي 28 ديسمبر الماضي وفاة زوجها عبر صفحتها الشخصية على موقع التواصل الاجتماعي "فيسبوك".
وكتبت نشوى مصطفى، :" اللي بيحب ربنا يجى يصلى صلاة الجنازة على زوجى ونور عينى وحبيبى وسترى وابو ولادى ".
وأضافت: "تعالو والنبى مسجد حسن الشربتلى صلاة الضهر.. ابوس ايديكم عايزة ناس كتير تيجى والنبى - الله يراضيكم تعالو كلك، ادعو له بالرحمة وادعولى انا وولاده بالصبر والثبات، مسجد حسن الشربتلى التجمع الخامس، حتلاقوه على جوجل ماب، شيرو كتير".
عزاء زوج نشوى مصطفى
وكانت كشفت الفنانة نشوى مصطفى، عن عدم إقامتها عزاء لزوجها، قائلة ": "شكر الله سعيكم ولا آراكم مكروهًا فى عزيز لديكم، باشكركم جميعًا على وقفتكم جنبى وجنب ولادى فى مصيبتنا - إنا لله وإنا إليه راجعون ".