رجعناكم بالكستور.. أحمد موسى يرد على سموتريتش: إذا اتهورت إسرائيل ستكون نهايتها
رد الإعلامي أحمد موسى على التصريحات الأخيرة لوزير المالية الإسرائيلي سموتريتش بشأن سيناء والقضية الفلسطينية.
ووجّه أحمد موسى خلال برنامجه “على مسئوليتي” على فضائية “صدى البلد” مساء اليوم انتقادات لاذعة للمسؤول الإسرائيلي، مطالباً إياه بالصمت واحترام الدولة المصرية التي لا تقبل التجاوز في حقها
إذا تهورت إسرائيل لن يكون هناك كيان إسرائيلي
وأضاف أحمد موسى «إذا تهورت إسرائيل لن يكون هناك كيان إسرائيلي، انتهى الموضوع، أنت بتتكلم عن مصر وعن سيناء، أنت بتتكلم عن حرب».
وأضاف أن ثمن الحرب معروف وقمتم بدفعه فيما قبل، موضحاً: «الـ120 مليون يموتوا عشان بلادهم، إحنا نرد الصاع 10 واللي عملها مرة يقدر يعملها تاني، لو تهورت إسرائيل هتدفع الثمن غالي».
وأوضح: «قواتنا المسلحة جاهزة على أهبة الاستعداد للدفاع عن الوطن في كل زمان وتحت أي ظرف، إذا تهور الكيان الصهيوني ستكون نهايته، الطغاة يتحطمون على أرض مصر، وأي مجرم حرب يتطاول على مصر رداً هيكون كده إحنا بلد كبيرة».
وتابع: «أنت لو تهورت لن تكون هناك إسرائيل، متقدروش تقربوا من شبر من سيناء، واللي حصل في 67 لن يتكرر مرة أخرى مع مصر».
وأوضح: «إحنا دعاة سلام ولكن بعض المتطرفين في الكيان الصهيوني مش عايزين سلام، ومصر دولة قوية، مجرم الحرب بيقول هياخد سيناء ده تحرش بينا وتهديد لمصر، درس 73 إحنا عارفين كان شكله إيه معاكم، أنتوا دولة لقيطة موجودة، إحنا رجعناكم بالكستور بعد كده مش هيكون فيه كستور لأن مش هيكون فيه أسرى».
تابعوا آخر أخبار بوابة الوفد الإلكترونية عبر نبض